[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Marcus  
Forum » Forum News, Suggestions and more... » ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΝΕΑ » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Forum
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Forum
MarcusDate: Wednesday, 2016-04-06, 5:47 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1607
Reputation: 7
Status: Offline
Τις τελευταίες μέρες έχω λάβει μηνύματα από χρήστες πως τους εμφανίζεται ειδοποίηση πως η σελίδα είναι ύποπτη για phishing.
Πατήστε ignore και συνεχίστε κανονικά.
Τι σημαίνει αυτό;
Phishing είναι σελίδες που μιμούνται ως συνήθως άλλες σελίδες για να αποσπάσουν στοιχεία του χρήστη. (κωδικούς, τηλέφωνα, στοιχεία τραπέζης, paypal κ.λ.π.)
Σε αυτό το φόρουμ ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσει κανείς κανένα στοιχείο για εσάς ή το ποιοί είστε.
Τότε τι μπορεί να συμβαίνει;
Λένε πως η google χρησιμοποιεί αυτή την προειδοποίηση για να αποτρέψει τους χρήστες στο να επισκεφτούν σελίδες με περιεχόμενο διαμοιρασμού.
Η google επίσημα το αρνείται αυτό.
Άλλη εκδοχή είναι κάποια διαφήμιση που προέρχεται από τους hosters (vidto, openload ή Uptobox ) μπορεί να προσπαθήσει να ανακατευθύνει τον χρήστη σε μία άλλη σελίδα που μπορεί όντως να είναι ύποπτη για phishing.
Κάτι που όμως απαγορεύεται και από τους hosters που χρησιμοποιούμε εδώ. (Aν αποδειχθεί κάτι τέτοιο σταματούν την συνεργασία μαζί τους)
Οι διαφημίσεις είναι αναγκαίο κακό. Οι εταιρείες που βλέπεις online ταινίες αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να βάζουν διαφημήσεις από το να πουλάνε premium λογαριασμούς γιατί έτσι βγάζουν περισσότερα.
Στους χρήστες αρέσει επίσης αυτό γιατί κερδίζουν και αυτοί κάτι.
(Σε μία ποιό ανοιχτόμυαλη και ρεαλιστική κοινωνία θα έπρεπε να δίνουν κάτι και στους δημιουργούς του κάθε αρχείου, οπότε έτσι θα ήταν όλοι ικανοποιημένοι, όμως οι εταιρείες αποφάσισαν πως τα θέλουν όλα και βγάζουν περισσότερα από τις μηνύσεις χωρίς όμως να αποζημιώνουν τους δημιουργούς...πφφφ...μεγάλη συζήτηση και ας το σταματήσω εδώ).
Σε αυτό το φόρουμ ωστόσο ποτέ δεν μας ενδιέφερε το κέρδος.
Οπότε ότι έσοδα τυχόν έχουμε από τις ταινίες που βλέπετε από τα λινκ που έχουμε σε λογαριασμούς μας πηγαίνουν στο All Out και στο ORAM, δύο οργανισμοί που βοηθούν τα LGBT άτομα σε όποιο μέρος του κόσμου χρειάζεται.
Έτσι την επόμενη φορά που θα νοιώθετε αγανακτισμένοι με τις διαφημίσεις σκεφτείτε πως βάζετε κι εσείς ένα λιθαράκι για να παραμείνει ανοιχτό κάποιο μέρος που φιλοξενεί LGBT πρόσφυγες ή στο να μην μείνει στον δρόμο ένας ανήλικος gay που διώχθηκε από το σπίτι του...
Αυτό ισχύει για τα λινκ που υπάρχουν εδώ, στο gaycoultoure.net, στο gaycinema-gr.blogspot.com στο gay-porn-theater.blogspot.com στο gayfu.wordpress.com και φυσικά σε όσα site χρησιμοποιούν τα δικά μας λινκ και τα ευχαριστούμε.

Τι πρέπει να κάνετε;
1. Δεν κατεβάζουμε ποτέ ούτε κάνουμε κλικ σε αρχείο που έχει την κατάληξη .exe
Όσες σελίδες λένε πως πρέπει να εγκαταστήσετε κάτι ή να δώσετε τηλέφωνο για να δείτε μία ταινία είναι παραπλανητικές διαφημίσεις, απλά κλείνετε την συγκεκριμένη σελίδα.
2.Δεν δίνουμε ποτέ αριθμό τηλεφώνου ούτε κάποιο mail.
3.Εγκατστείστε ένα AdBlock πρόγραμμα που υπάρχει δωρεάν στα "πρόσθετα" όλων των browsers (Firefox, Chrome, Opera κ.λ.π.)
Κάποια λίνκ σου εμφανίζουν ένα μήνυμα που λέει πως πρέπει να απενεργοποιήσεις το ad block για να μπορέσεις να δεις την ταινία.
Αυτό εξαρτάται από τον χρήστη που την ανέβασε και θέλει να κερδίσει περισσότερο και όχι από τους hosters.
Στα δικά μας λινκ ποτέ δεν θα σας ζητηθεί να απενεργοποιήσετε το ad blocker.
Τέλος επισυνάπτω και δύο αναφορές για την σελίδα μας που λάβαμε σήμερα όταν ζητήσαμε να μάθουμε αν είναι "καθαρή"



 
yianangDate: Thursday, 2016-04-07, 1:59 AM | Message # 2
Lieutenant general
Group: VIP
Messages: 669
Reputation: 2
Status: Offline
Ξεκάθαρη απάντηση κι απολύτως κατανοητή! Είναι σαφές ότι ποτέ δεν ζητήσατε τίποτα από τα μέλη του φόρουμ. Συνεχίστε πάντα με το ίδιο μεράκι!
 
Forum » Forum News, Suggestions and more... » ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΝΕΑ » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Forum
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Website Builder Templates. uCoz. Copyright MyCorp © 2024 Gay Culture