[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: almont2001, marc_a, Marcus  
Forum » LGBT Themed Movies » LGBT Movies online with Greek Subtitles » Get Real (1998) (With Greek Subtitles)
Get Real (1998)
MarcusDate: Wednesday, 2018-09-26, 10:36 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1607
Reputation: 7
Status: Offline








This tenderly romantic film tells the story of Steve, a young man in a British prep school, as he struggles with coming out and falling in love with the class jock, John... who, amazingly, falls in love with him as well.

Η ζωή του δεκαεξάχρονου Steven Carter (Ben Silverstone) είναι απλή: σχολείο, σπίτι, διάβασμα. Οι στιγμές στις οποίες βιώνει συναισθήματα πρωτόγνωρα, έντασης, χαράς, ερωτικής διάθεσης, είναι όταν πηγαίνει στις δημόσιες τουαλέτες ενός πάρκου κοντά στο σπίτι του, στο οποίο συναντά και συνευρίσκεται με άλλους gays. Είναι η μόνη διέξοδος, καθώς, ενώ ο Steven δε λυπάται για το ότι είναι gay, συνάμα δεν το δημοσιοποιεί. Το μοναδικό άτομο που το γνωρίζει είναι η φίλη και γειτόνισσά του, Linda (Charlotte Brittain), η οποία τόν στηρίζει ως προς την σεξουαλική του ταυτότητα. Σε μία τέτοια λοιπόν «έξοδο», βρίσκεται μπροστά σε ένα συμμαθητή του, τον John Dixon (Brad Gorton), έναν αρχηγικό, αθλητικό, ευγενικό, έξυπνο νέο, ο οποίος εξαρχής, τού δηλώνει ότι η περιέργειά του τον ώθησε εκεί. Ο John, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματα που πρωτοβιώνει με τον Steven, απομακρύνεται και συνεχίζει τη ζωή του, ξέχωρη από αυτή του Steven. Ο τελευταίος είναι τσιμπημένος μαζί του, αλλά δε φαίνεται να έχει ελπίδες.

Μία βραδινή εκδήλωση του σχολείου, όπου τα βλέμματα των δύο θα συναντηθούν, θα αποτελέσει το ξεκίνημα της σχέσης τους. Ερωτεύονται, λυπούνται, ονειρεύονται, φοβούνται, υπόσχονται, προδίδονται. Η πίεση που αισθάνονται μήπως αποκαλυφθεί η σχέση τους είναι μεγάλη. Μια σειρά από γεγονότα όμως, θα οδηγήσουν τελικά τον Steven σε μία ώριμη και ειλικρινή αντιμετώπιση της σεξουαλικής του ταυτότητας, κάτι το οποίο δε θα συμβεί με τον John
.




Με Ελληνικούς Υπότιτλους [url=https://clipwatching.com/a6yvzwzxn34s/Get_Real_(1998)_(versifier).mp4.html]ΕΔΩ[/url]
 
yianangDate: Thursday, 2018-09-27, 10:02 AM | Message # 2
Lieutenant general
Group: VIP
Messages: 669
Reputation: 2
Status: Offline
It's a very good movie. Highly recommended!
 
Forum » LGBT Themed Movies » LGBT Movies online with Greek Subtitles » Get Real (1998) (With Greek Subtitles)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Website Builder Templates. uCoz. Copyright MyCorp © 2024 Gay Culture