Cut Snake (2014)
|
|
Marcus | Date: Sunday, 2015-12-13, 5:09 PM | Message # 1 |
Generalissimo
Group: Administrators
Status: Offline
|
Set in Melbourne in the mid-1970s, Cut Snake tells the story of Sparra Farrell (Alex Russell), an ex-convict who is trying to make a new life for himself in a new city. He has found honest work and even becomes engaged but the prospect of this new life is challenged when his foreboding and charismatic cell mate Pommie (Sullivan Stapleton) tracks him down upon his own release. Sparra finds himself enigmatically drawn back toward a world and a man that he was certain he had wanted to leave behind.
Δύο πρώην κατάδικοι αλλά και εραστές, συναντιούνται μετά από καιρό εκτός φυλακής, και ο πρώτος δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ο δεύτερος προσπαθεί να ζήσει μια εντελώς διαφορετική ζωή... Κατά κάποιους φίλους, η καλύτερη gay ταινία της χρονιάς...αλλά θα πρέπει να την δείτε ως το τέλος για να καταλάβετε το γιατί... Ευχαριστούμε πολύ τ@ν Τζο για τους Ελληνικούς Υπότιτλους!
Online Here
Available to users only
|
|
| |
egw25 | Date: Wednesday, 2015-12-23, 8:52 PM | Message # 2 |
Private
Group: Checked
| Μπράβο σας παιδιά
|
|
| |
kinaidos | Date: Saturday, 2016-08-27, 5:29 AM | Message # 3 |
Sergeant
Group: VIP
| πραγματικα ωραια ταινια! βασικα δεν μπορεις να πεις πολλα για την ταινια, γιατι ειναι σημαντικο το τελος της. νομιζω οτι απο καποια στιγμη και μετα φτανοντας προς το τελος, καταλαβαινεις την καταληξη της, στο μυαλο μου το φανταστηκα λιγο διαφορετικα, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο, ο τροπος διεφερε. χαρακτηρίστηκε φανταζομαι ως η καλυτερη γκει ταινια, γιατι ξεφευγει απο τις κλασσικες γκει ταινιες μου θυμισε επισης μια ταινια που κινειται περιπου στο ιδιο μοτιβο "εγκλημα-ερωτας-τιμωρια" την "καμενα λεφτα - plata quemada" που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα
Message edited by kinaidos - Saturday, 2016-08-27, 5:31 AM |
|
| |
yianang | Date: Saturday, 2016-08-27, 5:43 AM | Message # 4 |
Lieutenant general
| Μ' αυτά που γράφεις, @kinaidos, μου κέντρισες το ενδιαφέρον. Θα την βάλω στην κορυφή της λίστας αναμονής μου.
|
|
| |
Jishcand | Date: Monday, 2016-12-12, 7:35 AM | Message # 5 |
Major general
| I LOVE THIS Aussie film. When I watched this I had no idea that it was a gay film. The poster is not a giveaway too. I'm a fan of Sullivan Stapleton so I expected an action film ha ha ha. Yeah, a lot of actions between to male gay lovers.
I also like the intense story. This is Australia's answer to Brokeback Mountain .
|
|
| |